Maatwerk

Uitgeverij Vertoog is geen standaard uitgeverij met standaard boeken. Bij Uitgeverij Vertoog gaan wij net even een stapje verder om te zorgen dat u lesmateriaal kunt gebruiken dat uitstekend past bij uw lessen. Hoe wij dat doen? Door u te laten kiezen uit ons complete aanbod en uw eigen boek te laten samenstellen! Ook het invoegen van eigen lesmaterialen is geen enkel probleem.

Voor het samenstellen van maatwerk vragen wij geen extra kosten.

Wie gingen u voor?
Voor de vmbo-school Zone College hebben we drie maatwerkboeken gemaakt. De docenten hebben een keuze gemaakt uit verschillende lesmaterialen die we voor de onderbouw van het vmbo hebben ontwikkeld. Uiteraard met een omslag die past bij de huisstijl van de school.
 


Ook voor MBO-scholen maken we veel maatwerkboeken. Zo heeft ROC Rijn IJssel gekozen om de standaard boeken voor elektrotechniek bijna volledig door elkaar heen te gooien en meerdere specifieke maatwerkboeken samen te stellen. Doordat ieder maatwerkboek een eigen ISBN krijgt, kunnen de leerlingen de boeken gewoon bij een vertrouwde tussenleverancier bestellen.


Meer informatie
Bent u ge